Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Benefietconcert bij De Hoop voor CPC

Benefietconcert bij De Hoop voor CPC

Op zaterdagavond 16 mei wordt bij De Hoop in Dordrecht een benefietconcert gehouden. De opbrengsten zijn bestemd voor de kosten van het kantoor van Centrum voor Pastorale Counseling (CPC) in Heverlee, België. CPC België werkt nauw samen met De Hoop ggz. Het programma, waarvan een feestelijk buffet onderdeel is, begint om 18.00 uur. Voor het bijwonen van het benefietconcert wordt een gift gevraagd van minimaal vijftig euro. Aanmelden voor het concert kan online via www.pastoralecounseling.org.

Violiste Joke Wittox en pianist Jan Moeyaert zullen tijdens het benefietconcert kamermuziek ten gehore brengen van J. Brahms, E. Grieg, H. Wieniawski, en J.S. Svendsen. Beide muzikanten studeerden af aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel.

Het CPC is een van de weinige christelijke instellingen voor hulpverlening in België en vervult daar een belangrijke plaats. Het CPC rust mensen toe die werkzaam zijn in het pastoraat. Daarnaast geeft het centrum boeken en tijdschriften uit over pastorale onderwerpen. Het werk in België wordt verricht zonder enige vorm van subsidie. Het CPC heeft naast de afdeling in België ook een afdeling in Nederland. CPC Nederland is sinds 2007 onderdeel van De Hoop ggz.

Wanneer?
16 mei 2009 van 18.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting de Hoop ggz
611 11 11
info@dehoop.org
Locatie:
Provincialeweg 70
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.