Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Feest der Letteren

Tijdens het Feest der Letteren 2009 op vrijdag 22 mei 2009 zal schrijver Herman Koch worden geïnterviewd door Kees Voorbij (neerlandicus en bestuurslid van Stichting Perspektief) over zijn werk, in het bijzonder de nieuwe roman “Het diner”.  Een klassieke en hecht opgebouwde roman over vier ouders die een dilemma hebben met betrekking tot de loyaliteit aan hun kinderen wanneer ze te weten komen dat die kinderen een zwerfster hebben vermoord.

Koch is bekend als acteur, voornamelijk van de televisieserie Jiskefet, maar is ook schrijver en columnist van de Volkskrant. In 2005 schreef hij het Groot Dictie der Nederlandse Taal. Koch schreef ook onder de naam Menno Voorhof.

Cursisten van de cursussen creatief proza schrijven - Barbara van der Marel, Jennie Stam, Wanda Heijboer, Barbara Kruyt, Caroline van Twillert en Patricia Finck – dragen tijdens korte intermezzo’s voor uit eigen werk.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het Bubblin’ Toorop Trio.

Het feest vindt plaats in het Centrum Beeldende Kunst, Voorstraat 180.
Aanvang: 20.00 uur.

Toegangsprijs: 5 Euro (kaarten verkrijgbaar bij Boekhandel De Bengel, CBK, Stichting Perspektief en ’s-avonds aan de zaal)

De organisatie is in handen van Stichting Perspektief en CBK i.s.m. Boekhandel De Bengel en wordt ondersteund door de Gemeente Dordrecht.

Wanneer?
22 mei 2009 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Perspektief en CBK
Locatie:
Voorstraat 180
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.