Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Psalmen zingen met calvijn

Psalmen zingen in de traditie van Calvijn. Iedereen die wil, kan meezingen met de psalmen op melodieën uit de tijd van Calvijn, en op de reciterende manier zoals in kloosters gezongen wordt. Maar ook op hedendaagse melodieën, zoals de psalmen van Huub Oosterhuis en de eigentijdse ‘Psalmen voor nu’. De meezingavond in Dordrecht is de laatste bijeenkomst in een serie van vijf.

Toegangsprijs  € 10,--  inclusief programmaboekje en het boekje ‘Alles wat adem heeft’. In deze uitgave staat een aantal bewerkingen van psalmteksten.

Wanneer?
27 mei 2009 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
De Grote kerk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.