Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Psalmzingavond ’Alles wat adem heeft’

Psalmzingavond ’Alles wat adem heeft’

Meezingen met de psalmen op melodieën uit de tijd van Calvijn en op de reciterende manier zoals in kloosters gezongen wordt. Maar ook op hedendaagse melodieën, zoals de psalmen van Huub Oosterhuis en het meer populaire ‘Psalmen voor Nu’. Het kan op woensdagavond 27 mei in de Grote Kerk in Dordrecht.

De psalmen worden door ds. Roel Bosch voorzien van een toelichting op de tekst en op de manier van zingen. Verder verlenen organist Cor Ardesch, het Vocaal Theologenensemble uit Utrecht o.l.v. Hanna Rijken en een trompettist medewerking.

U bent van harte welkom om mee te komen zingen!

Vanaf 19.30 uur kunt u in de kerk terecht. Het samen zingen duurt van 20.00 uur tot uiterlijk 21.30 uur. Daarna kunt u nog even blijven voor een kop koffie of thee.

De toegangsprijs bedraagt € 10,-. Daarvoor ontvangt u ook een programmaboekje en het psalmenboekje ‘Alles wat adem heeft’. U hoeft zich niet van tevoren op te geven.

Wanneer?
27 mei 2009 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Instituut voor Reformatieonderzoek
(055) 577 57 00
info@calvijn2009.nl
Locatie:
De Grote Kerk. Lange Geldersekade 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.