Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kom kijken bij de bouw van het Gezondheidspark Dordrecht

Kom kijken bij de bouw van het Gezondheidspark Dordrecht

Op zaterdag 6 juni a.s. is het bouwterrein van het Gezondheidspark Dordrecht toegankelijk voor het publiek. Dit geldt zowel voor het bouwterrein van de Sportboulevard, als de nieuwbouw van het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk. Op de landelijke Dag van de Bouw kunnen belangstellenden een kijkje nemen achter de schermen van dit unieke bouwproject. De bouwterreinen opengesteld voor iedereen die langs wil komen. 

Ziekenhuiszone
Op zaterdag 6 juni laat het Albert Schweitzer ziekenhuis u graag zien wat er bij locatie Dordwijk gebouwd wordt. De uitbreiding van het ziekenhuis vindt plaats in de ziekenhuiszone van het Gezondheidspark, direct aan de voorkant van het huidige gebouw. Naast de ziekenhuisuitbreiding vestigen zich hier ook zorgpartners. Denk bijvoorbeeld aan de GGD, het Da Vinci College Zorgopleidingen, Radiotherapie van het Erasmus Medisch Centrum, een huisartsenpost, verpleeghuis Het Parkhuis en de Bloedbank. In totaal wordt er 40.000 vierkante meter bijgebouwd.

Sportboulevard
Ook het bouwterrein van de Sportboulevard is opengesteld. De Sportboulevard Dordrecht moet met zo’n 40.000 m2 één van de grootste overdekte sportcomplexen van Nederland worden. Bezoekers kunnen vanaf 2010 onder één dak zwemmen, schaatsen, turnen en vele andere sporten uitoefenen en bekijken. Het multifunctionele complex krijgt een opvallende architectuur en vormt een beeldbepalend onderdeel van het Gezondheidspark Dordrecht. Op het bouwterrein is al een goede indruk te krijgen van hoe groot alles gaat worden en hoe de contouren liggen.

Dag van de Bouw
Voor de vierde keer op rij organiseert Bouwend Nederland met haar leden de Dag van de Bouw. Door het hele land zijn ruim 250 aansprekende projecten voor het publiek geopend op zaterdag 6 juni. De Dag van de Bouw is onderdeel van de imagocampagne ‘De Bouw maakt het’.

Voor meer informatie over de Dag van de Bouw kunt u lezen op de website.

Wanneer?
6 juni 2009 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Gemeente Dordrecht, het Albert Schweitzer ziekenhuis en Multi Vastgoed.
639 65 42
info@gezondheidsparkdordrecht.nl
Locatie:
Gezondheidspark Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.