Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wereld Naturistendag

Op zondag 7 juni aanstaande, Wereld Naturistendag, zet de Dordtse Naturisten Vereniging Goed Af voor een ieder, die belangstelling hiervoor heeft, haar poorten open. Onder het motto “Wij hebben geen crisis nodig om uitgekleed te zijn” (je kunt tenslotte altijd genieten van onbezorgd bloot recreëren) wordt het bijzonder fraai, in een parkachtige omgeving, aangelegde terrein aan de Smitsweg 3 te Dordrecht voor het publiek opengesteld. Op deze wereld naturistendag zijn er ruim 50 Nederlandse verenigingsterreinen waar iedereen van jong tot oud kennis kan maken met naaktrecreatie en informatie kan verkrijgen over het lidmaatschap. Op het 3,5 hectare groot terrein is het mogelijk dagelijks naakt te recreëren en te sporten. De meeste bezoekers die de eerste maal Goed Af bezoeken verbazen zich steeds over het terrein dat, met een prachtige natuur, douches, toiletten, clubgebouw met bar, een klein zwembad en peuterbadje binnen Dordrecht te vinden is. Ook diverse sport en spel mogelijkheden ontbreken hier niet. De 300 leden van de vereniging nodigen u zondag 7 juni vanaf 10.00 uur uit om onder het genot van een drankje en een hapje kennis te komen maken. Meer informatie vindt u op internet: www.goedaf.dordt.nl

Wanneer?
7 juni 2009 van 10.00 tot 17.00 uur
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.