Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

13e Stripfestijn Dordrecht

13e Stripfestijn Dordrecht

Tweejaarlijks stripfestival m.m.v. diverse bekende striptekenaars en -schrijvers. Met exposities op het gebied van stripgerelateerde kunst, films, workshop striptekenen en op zondag grote stripbeurs op het Scheffersplein, omlijst door theater en muziek. Zie voor meer info de website.

Wanneer?
7 juni 2009 van 10.00 tot 18.00 uur
Organisator
Stichting Stripfestijn Dordrecht
614 20 12
mail@stripfestijn.com
Locatie:
Scheffersplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.