Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

kijkdagen Kunst- en Antiekveiling

kijkdagen Kunst- en Antiekveiling

Kijkdagen Kunst- en Antiekveiling in het Veilinghuis Mak : 4, 5 en 8 juni 10.00-16.00 uur en 6 en 7 juni 12.00-16.00 uur.

Onder andere wordt hier geveild:
Schilderijen-Aquarellen-Tekeningen-Grafiek-Affiches-Topografie-Fotografica-Boeken-Juwelen-Zilver-Chinees, Japans en Europees porselein-Aardewerk-Tegels-Kristal-Objets vertu-Varia-Speelgoed-Textiel-Ethnografica-Moderne kunstnijverheid-Sculptures-Meubelen-Klokken-Oude tapijten-Oude wijnen en wijnattributen

Wanneer?
Van 4 juni 2009 10.00 uur tot 8 juni 2009 00.00 uur
Organisator
Veilinghuis Mak (sinds 1839)
613 33 44
info@makveilingen.nl
Locatie:
Visstraat 25
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.