Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Spieren Voor Spieren Spinningmarathon 2009

Estafettemarathon t.b.v. de Stichting Spieren voor Spieren. Tijdens deze dag zullen ook talrijke bekende voetballers aanwezig zijn en worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen. Inschrijven via de website (of telefonisch).

Wanneer?
13 juni 2009 van 08.00 tot 00.00 uur
Organisator
de Stichting Spieren voor Spieren
630 54 66
post@reaplus.nl
Locatie:
Reaplus, Berkenhof 100
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.