Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Internationale Stedenbandenweek “Grenzenloos

Van 6 tot 14 juni 2009 de Internationale Stedenbandenweek “Grenzenloos”. De stedenbanden Dordrecht-Bamenda, Dordrecht-Varna en Dordrecht-Dordrecht (ZA) werken dit jaar samen om een spetterend evenement weg te zetten. De stedenband Dordrecht-Varna heeft bijvoorbeeld een project lopen op het gebied van gehandicaptenzorg, onder andere uitwisselingen geweest met studenten uit Dordrecht en Varna.

Dit alles gebeurt in samenwerking met Dordtse partners. Deze week staat in het teken van deze stedenbanden. Het evenement heeft alles te maken met verschillende activiteiten zowel kunst, cultuur, als tradities. Tijdens deze week is er voor ieder wat wils, van jong tot oud, van een concert, filmtentoonstelling tot aan een lezing toe. Elke Dordtenaar heeft bijzondere mogelijkheid gekregen om hier in Dordrecht in deze periode Bulgaarse traditionele gerechten te bestellen. - De hele week van 6 tot 14 juni - Bulgaarse menukaart in de volgende restaurants in Dordrecht:

  • 1.Café Restaurant Merz , Adres: Korte Kalkhaven 3,3311JM Dordrecht,(078)6132582.
  • 2. Eetcafé De Dulle Griet , Adres: Nieuwstraat 25,3311 XR Dordrecht,(078)6145995.
  • 3. Eterij en Tapperij De Drie Vlinders, Adres: Singel 550,3311 HP Dordrecht,(078)6310556.
Wanneer?
Van 6 juni 2009 00.00 uur tot 14 juni 2009 00.00 uur
Organisator
stichting Dordrecht-Varna
613 17 88
m.borgers@coszuidholland.nl
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.