Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wantijfestival

Wantijfestival

Gratis muziekfestival met ruim 60 acts (bands, dansgroepen, dj’s en straattheater). Met workshops, kinderactiviteiten en festivalmarkt. Op zaterdag: Wantijpop (popmuziek) en op zondag: Rainbowpark (wereldmuziek). Gratis parkeren op P Energiehuis. Vanaf NS station buslijn 3 (richting Oudelandhoek) en buslijn 5 (richting Staart). Met (tot nu toe bekend): The Sheer, The Death Letters, Stream of Passion, Suzanna Lubrano, Cankisou, Dreadless en Ibis Lawrence.

Wanneer?
Van 13 juni 2009 13.00 uur tot 14 juni 2009 22.00 uur
Organisator
Gemeente Dordrecht
Locatie:
Wantijpark, Baden Powellweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.