Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bomen over Dromen’ in Stadspolders

De gemeente nodigt alle bewoners van Stadspolders uit om op woensdag 17 juni van 13.00 tot 17.00 uur te ‘Bomen over Dromen’. Tijdens een Marktlunch in Winkelcentrum de Bieshof wil de gemeente samen met bewoners praten over de wijk. Hoe wordt Stadspolders nog mooier, leefbaarder, schoner of veiliger? De gemeente organiseert de Marktlunch samen met Progrez, de Twern, Interstede en Politie ZHZ. Om 16.00 uur is wethouder J.H. Lagendijk (Wijkgericht Werken) aanwezig om samen met de kinderen ballonnen op te laten.

Iedereen is welkom
Op het programma staan activiteiten voor jong en oud. Zo zijn er informatiestands aanwezig van samenwerkende partijen en bewonerscomités, zingt multicultureel koor Joik (recentelijk opgericht in Stadspolders) liederen uit verschillende culturen en is er muziek van Eenmansorkest Ben Jur. Voor de kinderen is er een clown en een ballonnenwedstrijd. Ook kunnen bewoners hun Wijkwens kenbaar maken door deze in een Wensboom te hangen.

Prettig leven en wonen
De gemeente vindt het belangrijk dat mensen betrokken zijn bij hun wijk. Zij weten vaak het beste wat er nodig is om prettig te kunnen leven en wonen.

Wanneer?
17 juni 2009 van 13.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Winkelcentrum de Bieshof
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.