Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gezongen vespers

Gezongen vespers
De Thuredrecht Cantorij o.l.v. Frans Huijts, en de (dames)cantorij ‘Sura Cantat’ o.l.v. Catrien Posthumus Meyjes werken samen mee in de vespers. Beide vocale groepen zijn op hun eigen manier aan de Grote Kerk verbonden en werken in diensten mee. Ditmaal dus in gezamenlijkheid.
Wanneer?
28 juni 2009 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
de GroteKerkGemeente
Locatie:
de Grote Kerk aan de Lange Geldersekade 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.