Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Werelddansen met Machar

Werelddansen met Machar

Afsluiting van het dansseizoen: leden van de Internationale Dans-, Zang- en Muziekvereniging Machar laten zien wat zij afgelopen seizoen hebben geleerd. Belangstellenden kunnen kijken, luisteren en meedansen. Bij slechte weersomstandigheden vindt de avond plaats in de gymzaal van de Wantijschool (Maasstraat 204), ingang achterzijde Dintelstraat 21.

Wanneer?
1 juli 2009 van 19.30 tot 22.30 uur
Organisator
volksdansvereniging Machar
617 04 78
info@machar.nl
Locatie:
Plein Het Hof (of Statenplein)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.