Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

13e Dordtse Boekenmarkt

13e Dordtse Boekenmarkt

Verkoop tweedehands- en antiquarische boeken, m.m.v. antiquariaten uit Nederland en Vlaanderen. Met muziek, terrasjes, kinderactiviteiten, tentoonstelling, optreden dichters en andere activiteiten. Ca. 580 kramen. Thema 2009: Atlassen en schoolkaarten. Gratis boekenmarktgidsje vanaf begin juni verkrijgbaar bij VVV/Intree Dordrecht, Spuiboulevard 99.

Wanneer?
5 juli 2009 van 10.00 tot 17.30 uur
Organisator
de Dordtse vereniging van Kunst- en Antiekhandelaren
639 60 06
info@dordtseboekenmarkt.nl
Locatie:
Voorstraat/Museumstraat/Hof/Groenmarkt e.o.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.