Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vespers in de zomertijd (2)

Vespers in de zomertijd (2)
De Grote Kerk prijst zich gelukkig met twee vocale ensembles: de ThuredrechtCantorij o.l.v. Frans Huijts, en de (dames)cantorij ‘Sura Cantat’ o.l.v. Catrien Posthumus Meyjes. Deze avond werken die samen mee in de vespers.
Wanneer?
26 juli 2009 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
de GroteKerkGemeente
Locatie:
de Grote Kerk aan de Lange Geldersekade 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.