Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wantijconcerten - Zomerfestival Vlaanderen

Wantijconcerten - Zomerfestival Vlaanderen

Livemuziek in het park, elke maandagavond in juli en augustus. Het publiek is welkom vanaf 19.30 uur. Dranken en hapjes verkrijgbaar.  I.k.v. Zomerfestival Vlaanderen. Meer informatie over de artiesten op de website.

Wanneer?
Van 6 juli 2009 20.30 uur tot 17 augustus 2009 23.00 uur
Organisator
Zomerfestival Vlaanderen
Locatie:
Wantijpark, Baden Powellaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.