Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

71e Wielerronde van Dordrecht

Wielerronde met wedstrijden voor amateurs B (13.30 uur), junioren (15.00 uur) en elite/beloften uit geheel Nederland (16.45 uur). Tevens Kinderactiviteiten en braderie op het Damplein (9.00-17.00 uur). Parcours: Elzenlaan, Gravensingel en Dubbelsteijnlaan-oost.

Wanneer?
5 september 2009 van 13.30 tot 18.00 uur
Locatie:
Wijk: Dubbeldam
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.