Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwe antiek- brocante- en kunstmarkt op Nieuwekerksplein

Op zondag 7 juni, 2 augustus en 6 september organiseert de Stichting Ondernemers Voorstraat Noord i.o. een nieuwe kunst- en antiekmarkt rondom het Nieuwekerksplein bij de Voorstraat Noord.

Rondom de oude kerk worden zo’n veertig kramen geplaatst op het grasveld, in de schaduw van de bomen. Op de markt staan handelaren in bijzondere boeken, antiek en brocante, maar ook kunstenaars bieden hun werk aan. In aanvulling hierop wordt gezorgd voor een passende ambiance, met een terrasje en muzikale omlijsting.

Op de Voorstraat Noord zijn veel creatieve ondernemers gevestigd zoals kunst-, antiek- of boekhandelaren, architecten, vormgevers en kunstenaars. Deze ondernemers hebben zich verenigd in de Stichting Ondernemers Voorstraat Noord.  De stichting organiseert gedurende het jaar diverse culturele evenementen. Naast de gemeente Dordrecht steunt ook het Kunstrondje Dordt dit initiatief. De markt ligt op de route van de bekende kunst- en antiekwandeling Kunstrondje Dordt, die eveneens op deze zondagen plaats vindt.

Ondernemers, culturele instellingen en de gemeente Dordrecht werken gezamenlijk aan het ontwikkelen van de Voorstraat Noord tot een creatief en cultureel dwaalmilieu.

Wanneer?
Van 7 juni 2009 10.00 uur tot 6 september 2009 16.00 uur
Organisator
De Stichting Ondernemers Voorstraat Noord
613 11 08
info@voorstraatnrd.nl
Locatie:
Rondom het Nieuwekerksplein bij de Voorstraat Noord
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.