Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fototentoonstelling Calvijn en ik

Fototentoonstelling  Calvijn en ik

King-pepermunt.  De brug van Bommel, waar volgens Nijhoff een schippersvrouw psalmen zong.  Knielende kinderen aan een bed. Deze drie dingen hebben iets gemeen: ze horen bij het calvinisme.

In het Calvijn-jaar  hebben Trouw en Erfgoedcentrum DiEP  een fotowedstrijd georganiseerd. Iedereen kon foto’s insturen waarop te zien is welke  beelden Calvijn en het calvinisme  bij mensen oproept. Van de inzendingen zijn 80 foto’s uitverkoren voor de fototentoonstelling ´Calvijn & Ik´. De mooiste foto’s worden ook gepubliceerd in Trouw.

Deze tentoonstelling is gelieerd aan de tentoonstelling ‘Calvijn en wij’ in de Grote Kerk. Vanwege het grote succes is de tentoonstelling met 2 maanden verlengd tot 1 november 2009.

Wanneer?
Van 8 mei 2009 00.00 uur tot 31 oktober 2009 00.00 uur
Locatie:
De Statenzaal (Het Hof)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.