Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema-avond over mantelzorg bij mensen met psychiatrische problemen

De Wegwijzer is een landelijke, protestants christelijke vereniging die zich inzet voor mensen met psychiatrische problemen en personen om hen heen.

Is bij jou in huis of in je directe omgeving iemand psychisch ziek? Als iemand uit je eigen omgeving, ouder, kind, broer/zus, vriend(in), psychisch ziek wordt, neem je vaak als vanzelf taken over. Deze hulp uit liefde of persoonlijke betrokkenheid wordt mantelzorg genoemd. In het kader van 'de dag van de mantelzorger' op 10 nov. jl. organiseert De Wegwijzer een thema avond.

Mevrouw Lenie de Pater, coördinator Mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning van MEE Zuid Holland Zuid spreekt over het onderwerp: Ik ben familie …maar ik ben er zelf ook nog! De avond is bedoeld voor familieleden van mensen met psychische beperkingen cq de mantelzorgers maar ook voor iedereen die belangstelling heeft voor het onderwerp.

Vanaf 19:45 uur is er koffie. Iedereen die belangstelling heeft, is hartelijk welkom. Het is wel gewenst dat u zich van te voren aanmeldt. De toegang is gratis, wel is er een collecte.

Wanneer?
26 november 2009 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Atie Peet-Vreman, regio consulente Zuid/West (De Wegwijzer)
06- 22 87 40 19
a.peet@dewegwijzer.info
Locatie:
in de GKV De Kandelaarkerk aan het Van Eesterenplein 230
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.