Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorleesontbijtje met dans

Samen lezen en dansen
Tijdens de Nationale Voorleesdagen zijn peuters en kleuters en hun (groot-)ouders van harte welkom om deel te nemen aan één van de vele activiteiten in de Bibliotheek A tot Z. Deze landelijke campagne is bedoeld om het voorlezen aan kinderen van 0 tot 6 jaar te stimuleren.

Tijdens voorleesontbijtjes in de ochtend en voorleesuurtjes op woensdagmiddag wordt er voorgelezen uit Prentenboek van het Jaar de wiebelbillenboogie van Guido van Genechten. Ook andere boeken van de Prentenboek Top Tien komen aan bod. Een jury van jeugdbibliothecarissen is op zoek gegaan naar de tien meest geschikte boeken voor peuters en kleuters. Stuk voor stuk aanraders. Ze zijn te leen in alle bibliotheekvestigingen. De jeugdbibliothecarissen staan klaar voor persoonlijk prentenboekadvies.

Het voorleesontbijtje met dans voor ouders en verzorgers met kinderen tot 6 jaar vindt plaats:
- Centrale Bibliotheek
- Bibliotheek Stadspolders

Deelname is gratis
Meer informatie vindt u op: www.denationalevoorleesdagen.nl

Wanneer?
22 januari 2010 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Dominique Janssen (bibliothecaris de Bibliotheek A tot Z)
620 55 00
djanssen@debibliotheekatotz.nl
Locatie:
Zie bericht
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.