Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Broodje gezond

Broodje gezond

Een gezonde boterham met kaas tezamen met verdere informatie voor u als kiezer wordt u aangeboden door GroenLinks op de kruising van de Voorstraat en de Vriesestraat. Vrijwilligers en fractieleden zullen een kraam bemannen waar u met al uw vragen over het GroenLinks Verkiezingsprogramma terecht kunt.

Wanneer?
13 februari 2010 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
GroenLinks
06- 81 81 87 30
Locatie:
de kruising van de Voorstraat en de Vriesestraat
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.