Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gospel4Haiti

De verschrikkelijke ramp op Haïti zal niemand zijn ontgaan. Gerda van der Star uit Dordrecht heeft nu het initiatief genomen om een Benefiet Gospel Concert te organisaeren.

Gospel4Haïti, een Benefiet waaraan 3 koren, een 5-tal solisten en een band, belangeloos meewerken:
- Ralph van Manen,
- Remko Harms,
- Marescha van der Stelt,
- Nicoline van Doorn en
- Joany Muskiet & The More Gospel Band,
willen er samen met de Gospelkoren Expression, Just Him en Share een geweldig concert en gospelfeest van maken.

De gehele opbrengst wordt geschonken aan de stichting Hart voor Haïti. Deze stichting zet zich in voor een kinderdorp in Haïti. Johan Smoorenburg, manager van Stichting Hart voor Haiti: "Het kinderhuis verzorgt 250 kinderen en tevens nog wat ouderen plus de benodigde personeelsleden. Zij hebben de ramp allemaal overleefd. Een groot wonder!

20 minuten voor de beving zaten alle kinderen nog in de school, die geheel is ingestort. Zij hebben gebrek aan olie om de aggregaten te laten werken. Er is nog wel olie te koop, evenals andere benodigdheden en levensmiddelen, maar het ontbreekt ze nu aan de benodigde financiën…".

Zij verwachten dat de komende weken nog 500 kinderen (extra) worden gebracht voor noodopvang. Er is dus veel hulp nodig en veel geld. Niet alleen nu maar ook in de toekomst zal er veel geld nodig zijn om al deze kinderen te kunnen helpen.

Het  kost  € 12,50 om dit concert mee te maken. De zaal gaat om 19:00 uur open. Voor kaarten en info kunt u bellen naar Gerda van der Star of mailen o.v.v. Gospel4Haïti.

Wanneer?
13 februari 2010 van 19.45 tot 00.00 uur
Organisator
Gerda van der Star
06- 18 31 98 21
geng@kabelfoon.nl
Locatie:
Jozua Gemeente aan de Sikkelstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.