Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Twitter-debat

De kandidaten voor de gemeenteraad hebben het deze periode erg druk met de verschillende verkiezingsbijeenkomsten, het flyeren en de diverse debatten die worden georganiseerd.

Vandaag is het een heel bijzonder debat. De Dordtse kandidaten hoeven nu de deur niet uit en debatteren vanachter hun computer. Idordt.nl organiseert een debat op het populaire medium Twitter.

De afgelopen maanden zijn meerdere kandidaten zich gaan bekwamen in het twitter. Politici, kandidaten en de Dordtse kiezers zijn nu al in gesprek met elkaar op Twitter, en het echte debat moet nog beginnen. Alle partijen zullen minimaal één afgevaardigde mee laten doen. Alleen de verenigde senioren partij heeft nog niet gereageerd op de uitnodiging.

Vandaag zullen de organisatoren van Idordt.nl een aantal stellingen voorleggen aan de kandidaten en hierover in discussie gaan met de politici. Aan de Dordtenaren wordt nadrukkelijk gevraagd om hieraan mee te doen. Zij bewonen de stad en weten tenslotte wat hier leeft. Het twitterdebat is de kans om dat op een snelle manier te vertellen.

Meedoen aan het twitterdebat is erg eenvoudig en is binnen 3 minuten mogelijk. Het twitterdebat is te volgen via de onder vermelde website. Hier staat ook een eenvoudige uitleg hoe je mee kan doen.

Voor verdere vragen kunt u kontakt op nemen via email.

Wanneer?
15 februari 2010 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Idordt.nl
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.