Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jonge raadsleden debat

De jongste raadsleden zullen met elkaar in debat gaan, maar vooral ook met het publiek!

De volgende jonge raadsleden nemen deel aan het debat: Pieter Heijkoop (CDA), Marco Kraaijenbink (PvdA), Osman Bosuguy (D66), Jasper Mos de (VVD), Ninke Blauw (GroenLinks), Osman Soy (Beter voor Dordrecht) en Pieter Verhoeve (CU/SGP). Aan het begin van de avond zullen zij met elkaar in discussie gaan, daarna is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Er wordt een stevig debat verwacht waar deze jonge raadsleden zullen gaan debatteren over de vraag: Wat zijn de plannen van de diverse politieke partijen om voor jongeren de stad aantrekkelijker te maken op het gebied van veiligheid en onderwijs? Beide onderwerpen nemen een belangrijke plaats in het verkiezingsprogramma in.

Ook jongeren hebben dagelijks met veiligheid of criminaliteit te maken. Wat zijn de plannen om de criminaliteit tegen te gaan? Tijdens het debatteren over het onderwijs zal aan de orde komen of christelijk onderwijs wel gesubsidieerd moet worden. Daarnaast wordt er gezocht naar mogelijkheden om Dordrecht meer op de kaart, dat is vooral voor jongeren, te laten staan. Tot slot wordt er gedebatteerd over de vraag of het jammer is dat Wilders niet mee doet in Dordrecht.

De inloop is vanaf 19:00 uur. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit debat. De toegang is gratis.

Wanneer?
18 februari 2010 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
de Dordtse SGP-jongeren i.s.m. het Da Vinci College
Locatie:
Da Vinci College (Leerpark) Leerparkpromenade 100
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.