Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verkiezingsmarkt WC Sterrenburg

Verkiezingsmarkt WC Sterrenburg

Tweede Kamerlid Diederik Samsom brengt in het kader van de campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen een bezoek aan Dordrecht.

Vanaf 14 uur zal Samsom aanwezig zijn op de PvdA-kraam op verkiezingsmarkt. Daar gaat hij in gesprek met Dordtse burgers over duurzaamheid. Als door klimaatverandering de zeespiegel stijgt, komt het water bij Dordrecht van alle kanten. Daarom wil de PvdA de helft van de Dordtse energiebehoefte opwekken uit duurzame bronnen, aldus het verkiezingsprogramma 2010 - 2014. Door energiebesparing, door groene stroom en door lokaal meer groene energie op te wekken.
Samsom daagt de Dordtse kiezer uit om met leuke en originele ideeën te komen die iedereen thuis zelf kan uitvoeren. De beste inzender wint een speciale fotosessie met het Groenste Kamerlid van de PvdA.

Wanneer?
20 februari 2010 van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie:
Winkelcentrum Sterrenburg
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.