Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vakantieworkshops in Van Gijn

Het thema is ‘Een muis in huis’. Tijdens de rondleiding krijgen de kinderen behalve informatie over het museum en zijn vroegere bewoners ook wat te horen over vroegere indringers in de keuken.

In educatieve ruimte De Bovenkamer maken ze kennis met een oude muizenval. Daar gaan ze tijdens de workshop een stukje speelgoed maken dat iets met muizen te maken heeft. Deelname kost 1,50 euro en opgeven kan telefonisch. 

Tijdens de vakantie worden kinderen ook uitgenodigd kennis te maken met de nieuwe audiotour. Met dit spannende hoorspel gaan kinderen met hun ouders of grootouders samen met inspecteur Ziezo op zoek naar een gestolen prent van een zeehond. Ze moeten niet alleen luisteren, maar ook allerlei opdrachten uitvoeren om het mysterie op te lossen.

Wanneer?
25 februari 2010 van 14.00 tot 15.30 uur
Locatie:
Huis Van Gijn aan de Nieuwe Haven 30
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.