Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Historisch debat

Deze dag zal in het teken staan van cultuur en historie, maar dan vertaald naar de toekomst van Dordrecht. Het Platform Stedelijke Herdenking, het Historisch Platform Dordrecht en de Vereniging Oud-Dordrecht organiseren een groot openbaar debat tussen de acht lijsttrekkers van de Dordtse politieke partijen.

Het thema 'Wat betekent de rijke historie van Dordrecht voor de toekomst van de stad?' zal actueel worden neergezet in de vorm van een aantal stellingen.

De kerk zal vanaf 15:00 uur open zijn om de Dordtenaren kennis te laten maken met talrijke historische en culturele organisaties. Ook de politieke partijen willen graag de kiezers ontmoeten in verband met de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart a.s.

Neem voor meer informatie contact op.

Wanneer?
25 februari 2010 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Hans Berrevoets (voorzitter van het Platform Stedelijke Herdenking)
Locatie:
in de Wilhelminakerk aan de Blekersdijk 41
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.