Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Management Workshop

Management Workshop

Vandaag vindt de eerste Management Workshop van dit jaar plaats. Jaap Bron zal tijdens zijn Management Workshop 'Verkopen in uitdagende tijden' spreken over het benutten van kansen in deze afnemende economie.

Tijdens deze workshop gaan de deelnemers horen dat een neerwaartse spiraal ook veel uitdagingen kent. Door deze kansen succesvol te benutten, komt u sterker uit de strijd. U leert zwakheden te overwinnen door ze achter u te laten.

De avond begint om 18:00 uur met een buffet. Om 19:00 uur start de workshop en om 21.30 uur is er gelegenheid tot netwerken met een hapje en een drankje. De kosten bedragen Euro 125,- per persoon.

De avond is geheel verzorgd en er is volop gelegenheid om contacten te leggen en te onderhouden. Kijk voor meer informatie en/of aanmelding op de website.

Wanneer?
4 maart 2010 van 18.00 tot 22.30 uur
Organisator
Co Bliekendaal van Da Vinci College en Peter Baldé van INHolland Academy
cbliekendaal@davinci.nl of Peter.Balde@INHolland.nl
Locatie:
in het Da Vinci College aan de Leerparkpromenade 100
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.