Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kennismaken met Vrijmetselarij

Vandaag organiseert de commissie voorlichting een avond voor belangstellenden. Het thema voor deze avond is: In gesprek met vrijmetselaren. De bedoeling is, dat drie vrijmetselaren in een tijdsbestek van ca. 15 minuten iets vertellen over zichzelf, waarom ze vrijmetselaar zijn geworden en hoe dit hun leven heeft veranderd.

Wanneer?
8 maart 2010 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
in het logebouw aan de Munt 9
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.