Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag Soccer For Life

Liefhebbers van zaalvoetbal en streetsoccer komen aanstaande zondag aan hun trekken. Topfutsalspelertjes kunnen zich aanmelden en direct hun kunsten meten met leeftijdsgenootjes.

Naast een minizaalvoetbaltoernooi zijn er genoeg andere dingen te beleven in de Reeweghal, aanstaande zondag. Zo is er een demonstratie van Nederlands’ beste straatvoetballer Soufiane Touzani (oud-speler DZS) en is er een specialguest-optreden van de bekende rapper Kempi. Voor de fanatiekelingen die ook zelf willen voetballen, is er een pannaknockouttoernooi en worden er verschillende clinics gegeven.

De Open Dag van Soccer For Life wordt mede mogelijk gemaakt door het Sportbedrijf Dordrecht, Macron Italian Sports Uniforms en de Rabobank Drechtsteden.

Soccer For Life
Soccer For Life is vorig jaar opgericht door een aantal jeugdtrainers van de Dordtse Zaalvoetbalstichting (DZS). Die noodzaak was er omdat de jeugdafdeling van de enige Dordtse zaalvoetbalclub uit zijn jasje begon te groeien. Soccer For Life gaat de wijken in om jongeren aan te sporen om te gaan zaal/straatvoetballen en geeft ook trainingen. Die trainingen beginnen op basisniveau en de betere spelers kunnen doorstromen naar de jeugdselecties van DZS. Het A1 team van DZS (met spelers van 16 tot 19 jaar) is vorig seizoen kampioen geworden in de hoogste klasse en lijkt die prestatie dit seizoen weer glansrijk te herhalen.

Wanneer?
14 maart 2010 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Soccer For Life (SFL)
Locatie:
Reeweghal
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.