Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Stille tocht Milly Boele

Vanavond wordt er een stille tocht door Dordrecht gehouden om het meisje te herdenken. Voorop rijdt een koets van de manege waar Milly paardreed. De burgemeester houdt een toespraak en deelnemers laten balonnen op. Mensen die mee willen lopen wordt verzocht roze kleding aan te trekken: de lievelingskleur van Milly.

Wanneer?
19 maart 2010 van 19.00 tot 00.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.