Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rotterdamse blues/rockband DVIJF

zal de Rotterdamse 3-mans formatie DVIJF opnieuw zijn opwachting maken.
DVIJF zal zich deze keer ook laten vergezellen door enkele gastmuzikanten.
Al eerder (in december 2009) speelde DVIJF in de "Harlekijn", hetgeen resulteerde in een geweldige rock en bluesavond.

DVIJF heeft een breed repertoire van blues- en rockmuziek. Nummers van legendes als Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix, Elmore James en The Doors zullen voorbijkomen. Maar ook o.a. BB King, Van Morrison, Santana en ZZTOP komen aan bod. Afgewisseld met af en toe iets uit eigen koker.
Blues, rock, rock & roll, rockabilly. You name it, DVIJF plays it!

De toegang is gratis

Wanneer?
26 maart 2010 van 21.30 tot 00.00 uur
Locatie:
café tapperij "De Harlekijn", Vriesestraat 44-46
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.