Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kledingbeurs Jozua

Kledingbeurs Jozua

Eén van de nieuwe commissieleden, Berthie Krijgsman vertelt waarom we iedere keer weer de kledingbeurs  kunnen organiseren. “Alle kleding die we ontvangen behoeven we niets voor te betalen en met hulp van  een 30-tal vrijwilligers kunnen we op maandag alles sorteren.
Deze kleding wordt op maat en kleur gerangschikt en alles wordt overzichtelijk opgehangen.
Bovendien hebben we een rek voor grote maten en exclusieve kleding, die nét wat meer kost.
Daarnaast verkopen we ook schoenen, tassen, sjaals enzovoort”.

Zij is bij de commissie gekomen omdat ze het ontzettend leuk vindt om aan dit project mee te werken en om iedereen de kans te geven leuke zomerkleding aan te schaffen voor het hele gezin voor maar 1,2 of 3 euro. Annelies van de Graaf, ook een nieuw commissielid, voegt hieraan toe, dat ze het fantastisch vindt dat ook mensen vanuit de omstreken van Dordrecht naar deze kledingbeurs komen.

DOEL:
Zij vervolgt “De kinder-dames en herenkleding ontvangen we gratis, zodat we de uitgesorteerde kleding voor 1-2 of 3 euro te koop kunnen aanbieden. Wij helpen graag klanten met het uitzoeken en hopen door onze houding iets te kunnen uitstralen van onze christelijke identiteit”.

Dankzij de mond tot mond reclame mogen we steeds meer bezoekers ontvangen. We zijn dan ook de enige kledingbeurs in Dordrecht, die voor kleine prijsjes kleding kunnen aanbieden.
De opbrengst gaat in zijn geheel naar goede doelen binnen Jozua, de mensen weten dat.
Met de overgebleven kleding kunnen we weer andere organisaties blij maken o.a. de Kledingbank uit Dordrecht, Stichting Dorcas en de Vluchtelingenboot etc.

Wanneer?
30 maart 2010 van 09.00 tot 19.30 uur
Organisator
Evangelische Gemeente Jozua
Locatie:
Evangelische Gemeente Jozua, Sikkelstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.