Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Modeshow opnieuw en co

Na het succes van onze eerste modeshow vorig jaar in Zwijndrecht pakt Opnieuw & Co nu nog groter uit met een voorjaarsmodeshow bij Opnieuw & Co in Dordrecht.
Op zaterdag 17 april 2010 zal er zowel dames, heren en kinderkleding worden geshowd. Er worden modeshows gelopen om 11.00 uur, 13.00 uur en om 15.00 uur. De hele dag zal in het teken staan van mode, mode accessoires en beauty. Er zijn verschillende stands en workshops en de kinderen kunnen gratis geschminkt worden.
Er is een echte catwalk met licht, muziek en een DJ. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u kijken naar onze modellen die de gebruikte voorjaarskleding showen.

Opnieuw & Co heeft het afgelopen jaar de kledingafdelingen groter gemaakt en een moderne uitstraling gegeven. De keuze is enorm en we zien dan ook steeds meer (vaste-) klanten bij ons hun outfit aanschaffen. Niet alleen vanwege de lage prijzen maar vooral ook door de veelzijdigheid en de gezellige sfeer in onze kringloopwinkels. Er is bij ons kleding te vinden uit alle segmenten (hoog – midden - laag). De volgende merken hebben wij vaak hangen: H&M, Coolcat, Hema, C&A, M&S mode, EDC, Esprit, Mexx, Tom Tailor, Jack & Jones, Garcia, Gerry Weber, Essentials (V&D), McGregor, Gaastra en veel, veel meer………….

De kleding is allemaal geprijsd en voorzien van een kleurcode. Kleding hangt nooit langer dan 12 weken in onze winkel, de laatste 4 weken daarvan verkopen we de kleding zelfs met 50% korting om steeds weer plaatst te maken voor nieuwe aanvoer. Iedere dag wordt er nieuwe kleding bij gehangen in onze winkels.

Alle kleding die we binnen krijgen word door ons gesorteerd en grondig gecontroleerd. Hier zijn dagelijks 10 medewerkers mee bezig. De kleding levert daarmee een goede bijdrage aan onze werkgelegenheidsdoelstelling. Van alle kleding die we binnen krijgen komt slechts 12% in onze winkels terecht, de rest is bestemd voor export of voor de poetsdoeken industrie.   

Toegang tot de modeshow is gratis.
Let Op: locatie modeshow:

U bent van harte welkom tijdens de modeshow. Laat u verassen en kom zien hoe goed en veelzijdig onze gebruikte kleding is.
Tel.:

Wanneer?
17 april 2010 van 11.00 tot 15.00 uur
Locatie:
Opnieuw & Co Dordrecht Merwedestraat 54 (achter Super de Boer en Aldi)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.