Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lenteparade bij Galerie Blom

Op deze Lenteparade zijn in een steeds wisselende opstelling kunstwerken te zien van alle vaste kunstenaars van de galerie: Jacques Bage(B), Chantal Chapelle(B), Pascal Courcelles(B), Roland Devolder(B), Jaap Hillenius, Stef Jurriën, Mart Kempers, Fon Klement, Arnold Niessen, Pascal Radar(B) bronzen, Charles Stegeman(USA), Anne Vignal(Fr), Harro Wassing en Yang Din(Fr).

Er worden aquarellen, schilderijen en bronzen beelden in uiteenlopende formaten geëxposeerd. De stijl van de werken varieert van abstract en lyrisch abstract tot figuratief.

De tentoonstelling heeft een feestelijke aanleiding: in april bestaat Galerie Blom 20 jaar. Er is een wederzijds vertrouwen tussen galerie en kunstenaars ontstaan, een hechte band tussen beide partijen, zoals dat door de jaren heen te zien was op vele tentoonstellingen.

Kunst onder de mensen brengen zodat men plezier aan kunst kan beleven, is een belangrijke doelstelling van Galerie Blom. Kunst kan bijdragen tot het geluk van de mensen en je beter leren kijken. Een mooi kunstwerk in huis geeft je leven meer kleur. Galerie Blom kiest bewust voor kunst die schoonheid uitstraalt en inspireert tot het positieve.

Ook de natuur is een belangrijke factor en kan een bron van schoonheid zijn. Alle kunstenaars van de galerie zijn op hun eigen intense manier met de natuur bezig.

Deze Lenteparade is een kleurrijke en inspirerende optocht.

Extra open op zondag 7 maart, 11 april en 2 mei.

Wanneer?
Van 7 maart 2010 12.00 uur tot 29 mei 2010 18.00 uur
Locatie:
Galerie Blom, Joh. de Wittstraat 43
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.