Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tentoonstelling Mijn Dordrecht in de Centrale Bibliotheek

Wie in Dordt geboren is, heet een echte Dordtenaar te zijn. Maar wat als je ergens anders geboren bent en later naar Dordrecht verhuisde? De tentoonstelling ‘Mijn Dordrecht’ laat in woord en beeld het leven van verschillende ‘nieuwe’ Dordtenaren zien. Hoe ze in Dordrecht kwamen, waarom ze er zijn blijven wonen en wat hun band is met Dordrecht. Deze vragen liggen misschien voor de hand maar de verhalende antwoorden verrassen. Iedere deelnemer koos voor de tentoonstelling een foto van een speciale plek in Dordrecht. Een plek die elk persoon het meeste liefheeft, waaraan hij of zij een bijzondere herinnering heeft en daarover graag wil vertellen. De tentoonstelling is te bekijken van 10 augustus tot en met 25 september in de Centrale Bibliotheek te Dordrecht.

Wanneer?
10 augustus 2010 van 09.00 tot 17.00 uur
Locatie:
de Bibliotheek A tot Z, vestiging Centrale Bibliotheek
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.