Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Moderne bladmuziek vanaf de Grote Kerkstoren

Moderne bladmuziek vanaf de Grote Kerkstoren

Donderdagavond 12 augustus klinkt moderne beiaardmuziek uit de twintigste eeuw vanaf de Grote Kerkstoren. David van der Vlies heeft een programma samengesteld met oorspronkelijk voor beiaard geschreven composities. Het beiaardconcert begint om 20.00 uur. Na afloop van de concerten is er een gezellige ontvangst in ’t Klockhuys, aan de voet van de toren.

De beste luisterplaatsen voor het beiaardconcert zijn de banken aan het Maartensgat en de Pottenkade. Bij slecht weer is het ook mogelijk de beschutting te zoeken van de Kaapstandzolder, op 130 treden hoogte in de toren. Programmaboekjes met alle informatie over de Torenmuziekconcerten worden ter plaatse gratis uitgereikt en zijn bij de VVV verkrijgbaar. Voorafgaand aan het concert kunnen de klokken worden geluid door vrijwilligers. Dordrecht is de enige plaats in Nederland waar deze mogelijkheid wordt geboden. Het is een enerverende activiteit voor het hele gezin (vanaf 8 jaar). Het luiden van de klokken begint om 19.45 uur.  

Wanneer?
12 augustus 2010 van 19.45 tot 00.00 uur
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.