Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Openbare ledenvergadering D66

Openbare ledenvergadering D66

Op woensdag 25 augustus om 20.00 uur houdt D66 Dordrecht een ledenvergadering. Deze vergadering is - net als alle ledenvergaderingen van D66 openbaar - alle geïnteresseerden zijn welkom.

De raadsfractie presenteert haar speerpunten in de gemeenteraad voor de stad. Daarnaast gaat zij in gesprek met leden en inwoners over zaken die spelen in Dordrecht en in de wijk Binnenstad. Het nieuwe afdelingsbestuur vertelt over zijn ambities voor de komende jaren en wil deze met de aanwezigen vertalen naar concrete actiepunten. Bestuur en fractie hopen op een actieve bijdrage en een constructief debat.

De ledenvergadering van 25 augustus is het begin van een reeks bijeenkomsten waarin D66 de wijken in Dordrecht in zal trekken.

Wanneer?
25 augustus 2010 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
D66 Dordrecht
Locatie:
Het Praathuis aan de Mariënbornstraat 3a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.