Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

DZS ontvangt Topligategenstander

Aanstaande vrijdag (27 augustus) oefent DZS Team Truva Uitzendbureau in de Deltahal tegen TPP/SSD uit Rotterdam. Deze ploeg komt uit in de Topliga, het hoogste niveau van het zaalvoetbal in Nederland. De toegang in de Deltahal (aan de Gravensingel in Dordrecht) is gratis.

Bij TPP speelt een oude bekende van DZS, Soufiane Touzani. Hij werd in het eerste seizoen Eredivisie met DZS landelijk topscorer met meer dan 50 doelpunten in één seizoen. Hij is tijdens de zomermaanden overgestapt van HV Desko naar TPP. Die club promoveerde deze zomer naar het hoogste niveau.

Wanneer?
27 augustus 2010 van 21.15 tot 00.00 uur
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.