Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nationale Tocht Aangepast Roeien

Op vrijdag 27 augustus wordt gezamenlijk door de Stichting Gehandicaptenroeien Dordrecht en Omstreken en de Koninklijke Dordrechtsche Roei- en Zeil Vereeniging de Nationale Tocht Aangepast Roeien georganiseerd.
Meer dan 100 roeiers met een beperking en hun begeleiders maken vanuit de roeiaccommodatie aan het Wantij een tocht door de Dordtsche havens en naar de Biesbosch.
 

Wanneer?
27 augustus 2010 van 10.00 tot 18.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.