Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open huis kunstcentrum Kunstzinnig Krispijn

Op zaterdag 28 augustus 2010 houdt kunstcentrum Kunstzinnig Krispijn aan de P.A. de Genestetstraat 13 haar eerste open huis. Dit is meteen de officiële start van het kunstcentrum. Van 10:00 tot 12:30 uur zijn bezoekers welkom om een kijkje te nemen, alvast te oefenen met kunst en/of zich in te schrijven voor een van de workshops.

Het kunstcentrum Kunstzinnig Krispijn wordt geleid door Jeroen Niemeijer. Jeroen is bij veel mensen bekend als wijkfotograaf van Oud Krispijn. Tijdens de opening is een expositie te zien van het fotowerk van Jeroen dat hij maakte in Zuid-Amerika. ‘Dit is waar het allemaal mee begon’, aldus Jeroen.

Een positief gevoel in en over Oud Krispijn
In december 2009 won Jeroen Niemeijer een Dordtse Diamant met zijn idee om een kunstcentrum op te zetten in Oud Krispijn. Jeroen: ‘Het doel van het centrum is mensen uit de wijk – en natuurlijk daarbuiten – in aanraking te brengen met kunst. Dat kan door het volgen van workshops en lessen schilderen of tekenen en door het exposeren van kunst. Met kunst van voornamelijk Dordtse kunstenaars wil ik met het centrum een positief gevoel creëren in en over de wijk Oud Krispijn.’

Wanneer?
28 augustus 2010 van 10.00 tot 12.30 uur
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.