Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Atelier Atmosfeertje wordt Art to live op Place d’ Ary

Rob van der Lei, vroeger elektronicamonteur en programmeur in de scheepselektro, richtte in 2003 Atelier Atmosfeertje op met als doel naast zijn vaste baan mooie atmosferen te creëren met de airbrush. (toen een soort betaalde hobby).

Eind 2006 raakte hij overspannen en nam ontslag. Ook maakte hij een bewuste keuze nooit meer in de scheepselektro te gaan werken. Er was dus geen weg terug. Vanuit zijn atelier maakte hij voornamelijk opdrachtwerk zoals muurschilderingen en jubileum schilderijen.
In december 2009 maakte hij zijn eerste echte autonome werk. De eerste van een serie waarin verschillende aspecten van de kunst van het leven aan bod komen.
Door het overspannen raken heeft hij de “Art to Live” ontdekt en wil dit graag doorgeven. Niet alleen door de kunst van het leven te illusteren via zijn autonome werk maar ook d.m.v. Workshops creatief denken.
Er wordt de laatste tijd veel geroepen dat creativiteit de tool is om de crisis te overleven.
Rob van der lei zegt: “Creativiteit geeft je energie. Als je een idee hebt om iets te maken of te gaan doen dan ga je bruisen dan krijg je er zin in, je handen jeuken en je verteld het liefst iedereen van je geweldige idee. “Sleep u zich door de sleur van het leven of  laat u uzelf leiden door een idee of droom?”
De workshop onderscheid zich omdat er geen trucjes worden geleerd, maar er wordt een manier van denken uitgelegd die iedereen zich eigen kan maken. Er wordt aangetoond dat logica en creativiteit niet loodrecht tegenover elkaar staan maar eigenlijk hetzelfde zijn.

De workshops creatief denken zijn alleen maar het begin.
Samen met een ervaren coach en trainer wordt er gewerkt aan een Art to Live break. Dit wordt een vakantie voor mensen die uit de sleur willen breken en/of die willen ontsnappen aan alles wat op hun afkomt en waar ze de controle op lijken te verliezen.
Er wordt op een unieke manier creatief gewerkt, gelachen en gehuild, om de kunst van het leven te herontdekken.

Op 14, 21 en 28 Augustus kunt u Rob van der Lei ontmoeten op de Place d’ Ary.
“Graag vertel ik u meer over de Art to Live ofwel de kunst van het leven.”
Ook bestaat er de kans dat u een gratis workshop krijgt.

Wanneer?
Van 14 augustus 2010 00.00 uur tot 28 augustus 2010 00.00 uur
Locatie:
Op Place d’ Ary, Scheffersplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.