Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Insecten op je bord

Insecten op je bord

Nazomeren met theater, muziek, literatuur, eten en drinken in de natuur van de Hollandse Biesbosch.  BIES! 2010 staat grotendeels in het teken van eten en voedsel. Bekijk het programma op de website en schuif aan!

U wordt uitgedaagd een niet alledaags hapje te komen proeven. Tijdens een workshop "Insecten proeven" laat het Weizigt NMC u kennismaken met de bijzondere smaak van sprinkhanen en meelwormen. Insecten op je bord Wie zich verdiept in de wereld van eetbare insecten, komt fascinerende verrassingen tegen. In sommige landen gooien mensen een krioelende massa wormen in de wokpan. Een beetje groente erbij, even aanbraden en je hebt een heerlijke voedzame maaltijd. Eetbare insecten vormen bovendien een prima alternatief voor producten uit de bio-industrie.

De Insectenproeverij wordt gehouden op zondag 5 september om 14.00 uur en 15.00 uur.  Deelname kost €1,- p.p. Per workshop kunnen maximaal 30 personen deelnemen.

Het festivalterrein is het verzamelpunt voor alle activiteiten van BIES! Hier kunt u eveneens eten en drinken en vindt u de kassa.

Wanneer?
5 september 2010 van 14.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in natuurgebied de Hollandse Biesbosch, nabij de Sterrenwacht Mercurius aan de Baanhoekweg 75
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.