Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening Jaap Groen 80

Ter gelegenheid van de 80e verjaardag van de Dordtse kunstenaar )zal een expositie van zijn werk plaats vinden van 28 augustus -12 september in de fraaie expositieruimte van TEEKENGENOOTSCHAP PICTURA. Bij de opening, 28.Augustus te 17 uur door kunsthistoricus drs Ruud Ringers (Chaam) zal de Koninklijke Rederijkerskamer Inter Amicos een korte scène uit De Wijze Kater Herman Heijermans te doen. Jaap maakte ooit de decors voor de uitvoering door Inter Amicos .

Bij de sluiting van de expositie op 12 september a.s. om 17.00 uur wordt een maaltijd toe gevoegd: een klassiek symposion, waar we vragen over kunst in het algemeen en de kunst van Jaap in het bijzonder bediscussiëren. Als sprekers zijn gevraagd: kunsthistoricus, Carola Aafjes, coördinator beeldend bij To Be, Paul Engelsman, kunstpromotor, directeur PeopleArt International, Peter Marijnissen, kunsthistorisch schrijver, dramaturg en Gerrit Willems, directeur CBK.

Wanneer?
Van 28 augustus 2010 00.00 uur tot 12 september 2010 17.00 uur
Locatie:
Pictura voorstraat 192
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.