Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Afrikaanse percussieworkshop

Wil je eens lekker losgaan, nieuwe energie opdoen en/of gewoon een plezierige middag vol muziek beleven.....
Op zaterdagmiddag 2 oktober wordt er een workshop Afrikaanse percussie gegeven op "De Kleine Rug" te Dordrecht.
In deze workshop gaat men aan de slag met de sabar. De sabar is een traditionele trommel uit Senegal. De trommel lijkt veel op de djembe maar is langer en smaller. Hij wordt ook wel de 'koninklijke' trommel van Senegal genoemd.

Er zijn verschillende soorten sabars en samen vormen ze een familie. De sabar wordt bespeeld met een hand en een stok. Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken van de sabar en werken we toe naar een compositie, compleet met breaks en zang.
De workshop wordt gegeven door Malick N'diaye Rose, telg uit de Senegalese griotfamilie, N'diaye Rose en Saskia van Vliet.
Zowel kinderen en volwassenen kunnen zich voor deze workshop inschrijven.
Kosten: volwassenen 20 euro , kinderen 10 euro (incl. gebruik instrument).

Wanneer?
2 oktober 2010 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
Stichting Doudou N'diaye Rose
Locatie:
'De Kleine Rug" te Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.