Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert Mwangaza Children’s Choir

Concert Mwangaza Children’s Choir

De combinatie van zang, dans, traditionele Afrikaanse drum en prachtige kleding zorgt niet alleen voor een geweldig spektakel, maar zorgt er ook voor dat de kinderen van Mwangaza voor altijd een warm plekje in uw hart krijgen. 

Het koor bestaat uit (wees) kinderen in de leeftijd van 9 tot 13 jaar. Mwangaza betekent “stralend licht”. De kinderen verkondigen niet alleen het evangelie, maar vragen, door middel van de optredens in Europa, aandacht voor de situatie in Oeganda.

Laat u de kinderen stralen door naar hun optreden te komen?

Wanneer?
3 oktober 2010 van 16.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Evangelische Gemeente Jozua aan de Sikkelstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.