Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatiemarkt en modeshow

In oktober, wereldwijd de maand van bewustwording van borstkanker, houdt het Albert Schweitzer ziekenhuis wederom een informatiemarkt met modeshow voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met borstkanker. Deze vindt plaats op dinsdagavond 5 oktober van 18.00 tot 21.45 uur op de locatie Amstelwijck, Van der Steenhovenplein 1 in Dordrecht. Parkeren en entree zijn gratis.
 
De doorlopende informatiemarkt omvat stands van diverse organisaties die zorg, advies of producten aanbieden voor vrouwen met borstkanker. De modeshow, die wordt ‘gelopen’ door mannequins die zelf zijn behandeld wegens borstkanker, vindt tweemaal plaats: van 19.15 tot 20.00 uur en van 20.15 tot 20.45 uur. Getoond wordt onder meer lingerie en badmode voor vrouwen met een borstprothese. Een presentatie over haarwerken wordt gegeven van 20.00 tot 20.15 uur.

De informatiemarkt is vrij toegankelijk, maar voor het bijwonen van de modeshow is aanmelden vereist.

Wanneer?
5 oktober 2010 van 18.00 tot 21.45 uur
Locatie:
Albert Schweitzer ziekenhuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.