Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alleen, maar niet eenzaam in Dordrecht!?

Voor dit symposium heeft de Raad drs. Emmy Davids uitgenodigd.
Drs. Emmy Davids is afgestudeerd aan de Universiteit voor Humanistiek op het thema eenzaamheid bij ouderen. Vanaf 2000 geeft zij trainingen over hoe om te gaan met eenzaamheid, waarbij er aandacht is voor individuele factoren die spelen bij de eenzame en de mogelijkheden die hulpverleners en vrijwilligers hebben om hierop te reageren.

In Dordrecht zal zij een inleiding houden over eenzaamheid bij ouderen en vervolgens op een speelse manier een interactief programma leiden. Alle belanghebbenden én belangstellenden zijn van harte welkom, om inspiratie op te doen, maar ook om krachten te bundelen en kennis uit te wisselen.

De Raad van Kerken heeft ook een aantal organisaties uitgenodigd om hierover mee te denken, zoals Sensoor, het Leger des Heils afdeling Grijs genoegen, De Dordtse Welzijnsorganisaties afdeling DinamO en Yulius (voorheen Grote Rivieren RMPI).
Zij geven in de pauze gelegenheid om voorlichtingsmateriaal te bekijken en beantwoorden vragen.

Weet u van harte welkom!

Wanneer?
16 oktober 2010 van 14.00 tot 16.30 uur
Organisator
Raad van Kerken te Dordrecht
Locatie:
Maranathakerk, Gravensingel 9, Dordrecht (Dubbeldam)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.